МЕТОДИЧНА ВІТАЛЬНЯ ПОЧАТКІВЦІВ

28 жовтня 2022 року у методичній вітальні ліцею №26 м. Житомира відбулось спільне засідання учителів початкових класів, вихователів ГПД, асистентів учителів за темою «Освітнє середовище як засіб розвитку учнів початкових класів».

Практичний психолог Рихтер Віта Володимирівна розглянула проблему формування ключових та стійких компетенцій у дітей щодо безпечної поведінки у час війни та після її завершення, ознайомила з матеріалами вебінару «Ключові навички дітей шкільного віку у воєнні часи. Як навчити дітей безпечної поведінки».

Учитель початкових класів Смолич Тетяна Петрівна ознайомила присутніх із досвідом своєї роботи з використання БРЕЙНСТОРМІНГУ як методу розвитку критичного мислення, направленого на активізацію розумової діяльності та творчої активності школярів.

Особливо педагогів зацікавили інтерактивні методики брейнстормінгу: «Казанок гарного настрою», «Філіжанка», «Інтерв’ю з героєм», «Історії з частинами мови», «Скринька щастя», «Економний кулінар» та інші.

Учитель початкових класів Микитчук Таїса Людвіківна розповіла і продемонструвала ефективність використання 6 цеглинок LEGO в освітньому просторі НУШ. Більш детально показала вправи, які використовує зі своїми першокласниками на уроках навчання грамоти, під час ранкових зустрічей.

Асистент учителя 5-Б класу Захаркевич Ніна Феліксівна поділилась враженнями, проблемами організації роботи в інклюзивному класі; труднощами адаптаційного періоду учнів при переході у середню ланку.

Заступник директора з НВР Трембіцька Любов Олексіївна презентувала вчителям матеріали досліджень українського центру оцінювання якості освіти (математична та читацька компетентність учнів початкових класів). Проаналізувала організацію і ефективність проведення уроків за технологіями дистанційного навчання у І чверті 2022/2023 н.р. Презентувала навчально-методичний посібник «Нова українська школа: організація дистанційного і змішаного навчання у початковій школі».

/Files/images/1-Рихтер.jpg

/Files/images/2-Смолич.jpg

/Files/images/4-МО.jpg

/Files/images/5-МО.jpg

/Files/images/6-Микитчук.jpg

/Files/images/7-МО.jpg

/Files/images/8-МО.jpg

/Files/images/9-МО.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!