МЕТОДИЧНИЙ СТАРТАП

24 квітня 2019 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 м. Житомира було проведено педагогічний стартап «Актуальні проблеми початкової школи і шляхи їх вирішення». На цьому цікавому й змістовному заході, який організували й провели методисти Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Трохименко Т.О., Бовсунівська Г.Г., були присутні методисти ОТГ Житомирської області, керівники методичних об’єднань вчителів початкових класів.

/Files/images/СТАРТАП 1.jpg

Розпочали роботу із інтерактивної вправи «Діамантове ранжування», під час якої була визначена значимість і послідовність форм підвищення професійної компетентності вчителів.

/Files/images/СТАРТАП 2.jpg/Files/images/СТАРТАП 3.jpg

/Files/images/СТАРТАП 4.jpg

Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Трембіцька Л.О. поділилася досвідом роботи з організації внутрішкільної методичної роботи в початкових класах.

/Files/images/СТАРТАП 5.JPG

Методист ІМЦ Семенівської ОТГ Маковська Алла розповіла про діяльність методичної служби в умовах децентралізації.

/Files/images/СТАРТАП 6.JPG

Методист Чижівської ОТГ, координатор НУШ в Новоград-Волинському районі Валентина Лопатюк розкрила окремі питання з організації методичних заходів, цільового використання коштів ОТГ.

/Files/images/СТАРТАП 7.JPG

Із вітальним словом звернулася до гостей директор школи Янчук І.М., яка ознайомила присутніх із проблемами і здобутками школи, відповіла на запитання присутніх щодо фінансування школи, створення належних умов праці й навчання.

/Files/images/СТАРТАП 8.jpg

Не можна побувати в освітньому закладі й не дізнатися про нього нічого цікавого. Тому всі учасники стартапу ознайомились із класними кімнатами, поспілкувались із учнями початкових класів, відвідали ресурсну кімнату для проведення корекційно-розвиткових занять.

/Files/images/СТАРТАП 9.JPG

/Files/images/СТАРТАП 10.jpg

Бовсунівська Г.Г., викладач кафедри педагогіки й андрагогіки ЖОІППО, змістовно розкрила питання «Нова українська школа у поступі до цінностей».

/Files/images/СТАРТАП 11.jpg

Трохименко Т.О., викладач кафедри педагогіки й андрагогіки ЖОІППО, проаналізувала чинники якісної початкової освіти.

/Files/images/СТАРТАП 12.jpg

Під час методичних діалогів учасники обмінялися думками та ідеями щодо шляхів успішної розбудови Нової української школи та удосконалення фахової компетентності вчителя початкових класів.

/Files/images/СТАРТАП 13.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!