КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ

Кольоровий тиждень у початкових класах

Тиждень 12-16 листопада 2018 р. у початкових класах був незвичайний, кольоровий, яскравий, пізнавальний. Адже школярі не тільки в одязі змінювали кольори, а й розкривали їх значення для організму людини.

Колективні справи, цікаве оформлення кожного дня особливо запам'яталося учням. Вони разом з вчителями й батьками проявляли свою творчість, креативність!

/Files/images/20181115_141358.jpgКириллович І.В. зі своїми вихованцями

/Files/images/Цимбрович Б.JPGУчні 3-б класу з Цимбрович І.В.

/Files/images/Фіолет 3-Г.jpgКреативні учні Смолич Т.П.

/Files/images/Орися 1-Б.JPGОрися з 1-Б вітає всіх з днем сонця-жовтим днем/Files/images/Міняйло 1-Б.JPGЯскраві вихованці Міняйло І.Л. та Хмілевської М.М./Files/images/Ж Мельник 4-Б.JPGСерйозні четвертокласники з Мельник Н.М.

/Files/images/Герасимова З.JPGЗелений колір приваблює 4-А і Герасимову О.А.

/Files/images/IMG_6946.JPGБондаренко О.В. зі своїми сонечками-учнями 3-А/Files/images/Вітвицька З.JPG2-А зі своєю вчителькою Вітвицькою С.А.

/Files/images/Микитчук С.jpgУмілі другокласники Микитчук Т.Л./Files/images/Ж Толкач 1-Г.JPGЖовтенькі, як курчатка, вихованці Толкач Ж.В. та Войтюк Л.В./Files/images/Доценко 1-А.JPGЯскраві першачки з Доценко О.В./Files/images/Дановська Ф.JPGМаленькі першачки Дановської К.О.

/Files/images/Курильчук З.JPGКоролі й королеви з 2-Б, учитель Курильчук С.І.

/Files/images/Рикун Б.JPGНіжність дарує 2-В з Рикун Л.О.

/Files/images/IMG_6790.JPGЯскраві особистості із 3-В з Маслюківською Н.Д./Files/images/Сарган 4Г.JPGСарган А.Б. зі своїми учнями-четвертокласниками

Кiлькiсть переглядiв: 1441

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!