Повернутися до звичайного режиму

Міський семінар учителів української мови та літератури!

31.01.2018 р. у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №26 м. Житомира пройшов семінар «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в процесі викладання української мови та літератури». У семінарі взяли участь вчителі-словесники м. Житомира. Актуальність теми визначена сучасним інформаційним простором, де відбуваються постійні зміни ситуацій. І тому швидкі оновлення в науці, моді, інших галузях життя вимагають і від вчителя створювати власний інтелектуальний продукт.

Методист НМЦ УО Вербило Лариса Василівна познайомила з планом проведення семінару і побажала натхнення у роботі кожному педагогу.

З повідомленнями про досвід використання ІКТ в практичній роботі ЗОШ №26 виступили директор школи Янчук Ірина Мечиславівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Черняхівська Надія Августівна.

Творчими надбаннями поділились вчителі української мови ЗОШ №26 Поліщук Олена Василівна, Зведенюк Світлана Григорівна, Жангельдіна Наталія Володимирівна, Левковська Тетяна Михайлівна та голова МК Мошковська Тетяна Анатоліївна.

Серед гостей семінару була Антонюк Ніна Анатоліївна, викладач української мови та літератури з методикою викладання ВКНЗ «Коростишівський педагогічний коледж імені І. Я. Франка», вона презентувала навчально-методичні матеріали для вчителів української мови та літератури.

На семінарі озвучувались проблеми адаптації учня та вчителя до вимог сучасного життя, широкого використання інтернет-продукції, створеної для оптимізації навчання, обговорювалась креативність та творчість вчителя.

Результатом семінару стало усвідомлення, що ключовим у навчальному процесі є перехід від позиції «я тебе навчаю» до позиції – «ми з тобою вчимося». А завданням сучасного вчителя є вивчення різних варіантів використання ІКТ на уроці, впровадження їх у своїй роботі.

Ми, сучасні педагоги, вдало поєднуємо новітні наукові ідеї зі споконвічним прагненням навчити дитину радіти життю. Ми віримо в те, що кожен з нас увійде в нову епоху освіти з впевненістю в свої сили і з гордістю за своїх учнів!

Щиро бажаємо всім успіхів!

Вчіться, поки інші сплять.

Працюйте, поки інші відпочивають.

Будьте готові, поки інші розслабляються.

І мрійте, поки інші скаржаться.

Вільям Хамбл Уорд –британський державний діяч

Галерея "Міський семінар учителів української мови та літератури".

Кiлькiсть переглядiв: 1418

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 19 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!