Семінар на тему: «Технологія підготовки та проведення учнівських лідерських дебатів»

«Технологія підготовки та проведення учнівських лідерських дебатів» – тема семінару-практикуму, що пройшов на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 м. Житомира. В роботі семінару взяли участь педагоги-організатори ЗЗСО міста. Відкрила семінар методист НМЦ департаменту освіти Житомирської міської ради О. М. Ковальчук.

/Files/images/novini_2019/Семінар 1.jpg

Перед його учасниками виступила педагог-організатор школи І. М. Горностай, яка познайомила присутніх з дебатами, як ефективним механізмом формування соціальної компетентності особистості здобувача знань.

/Files/images/novini_2019/Семінар 2.jpg

Президент Шкільного Парламенту, член шкільного дебатного клубу Куніцька Олександра розповіла про те, яке значення дебати відіграли в її особистісному становленні…

/Files/images/novini_2019/Семінар 3.jpg

А далі педагог школи І. А. Куніцька разом з восьмикласниками продемонструвала присутнім майстер-клас з проведення дебатів у «німецькому форматі».

/Files/images/novini_2019/Семінар 4.jpg

В ході практичної частини семінару педагоги-організатори самі спробували розіграти дебати на тему «Чи можна вважати патріотом людину, що виїхала за межі України у скрутний для неї час?». Підсумки роботи семінару підвела заступник директора школи з виховної роботи О. В. Клименчук.

/Files/images/novini_2019/Семінар 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!