Проведи свята разом з родиною!

Жодне зі свят так не асоціюється з дивом, як новорічно-різдвяний час. Житомиряни, як і всі українці, в очікуванні приємних турбот, веселих розваг і чарівних миттєвостей. Цьогоріч програма святкувань проходитиме в дусі казковості та духовності.

«Ми розпочинаємо програму з 19 грудня – на День Святого Миколая. На гостей чекатимуть кавери відомих хітів від естрадно-духового оркестру “Сурми Полісся”, виступи житомирських вокалістів: В’ячеслава Жили, Олександра та Яніни Яремчуків, Артема Кондратюка; концерт відомого гурту «Mad Heads». Головна цікавинка цього року — справжня жива 15-ти метрової ялинки. Стиль прикрашання ялинки, як і всіх заходів — теплі різдвяні вогні, традиційні різнокольорові гірлянди»,- розповідає Наталія Чиж, секретар міської ради.

Святкові локації будуть розміщені на вулиці Михайлівській: це і казкові фотозони, Різдвяна шопка, арт-інсталяція «Різдвяна панчоха», виставка новорічних ялинок – «Казковий ліс». Головна пішохідна вулиці міста -Михайлівська буде повністю прикрашена святковою ілюмінацією та чарівними парасольками. На майдані Корольова буде розміщуватися Резиденція Святого Миколая, дитячі каруселі та виставки народних майстрів.

21 грудняна вулиці Михайлівській відбудеться перший житомирський фестиваль «Різдвяна панчоха» та концертна програма за участі творчих колективів закладів освіти міста

22 та 23 грудняна Михайлівській для дітлахів відбудеться Свято української казки «Багаття казок» від відомого українського казкаря Сашка Лірника. На гостей чекатимуть театральна вистава, інтерактивні вікторини, виставка-презентація українських книг, майстер-класи з виготовлення новорічних сувенірів, виступ вихованців «Школи лісництва».

25 грудняна майдані ім. С.П. Корольова з 15.00 до 18.00 години за Григоріанським календарем житомиряни святкуватимуть Різдво Христове в цей день відбудеться спільна молитва, виконання різдвяних пісень, розіграш різдвяної лотереї, вистава-вертеп, інтерактивні танці, хороводи, виступ гурту «Music life band».

В ніч 31 грудня на 01 січня 2019 рокуна майдані ім. С.П. Корольова з 22.00 до 03.00 години в новорічну ніч: виступ Кавер бенду «Світ Sugar» та Альони Апалькової, мистецької формації «Вулба», Житомирської студії вогню «Дім Сонця» та багато іншого в казкову новорічну ніч!

/Files/images/novini/Свята 2.png /Files/images/novini/Свята 3.png /Files/images/novini/Свята 4.png

Кiлькiсть переглядiв: 1081

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!