Про реєстрацію місця проживання дитини!

ОГОЛОШЕННЯ

ПРО РЕЄСТРАЦІЮ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ДИТИНИ!

Батьки або інші законні представники зобов’язані зареєструвати місце проживанняновонародженої дитини протягом трьох місяців з дня державної реєстрації її народження.

1. У разі реєстрації місця проживання батьків за однією адресою, місце проживання дитини, яка не досягла 14 років, реєструється разом із батьками за зверненням одного з батьків у присутності особи, яка приймає заяву.

2. У разі реєстрації місця проживання батьків за різними адресами, місце проживання дитини, яка не досягла 14 років, реєструється разом з одним із батьків за письмовою згодою другого з батьків у присутності особи, яка приймає заяву, або на підставі засвідченої в установленому порядку письмової згоди другого з батьків (крім випадків, коли місце проживання дитини визначено відповідним рішенням суду або рішенням органу опіки та піклування)

У разі реєстрації місця проживання одного з батьків в іншому населеному пункті (окрім м.Житомира та с.Вереси) то ДОДАТКОВО такому з батьків необхідно надати довідку, що дитина не зареєстрована за його адресою реєстрації місця проживання.

Для реєстрації місця проживання дитини необхідно:

  • Паспорти законних представників дитини;
  • Свідоцтво про народження дитини;
  • Квитанція про сплату адміністративного збору;
  • Витяг з реєстру про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України (у разі подання документів для реєстрації місця проживання дитини одинокими матерями) та/або Рішення суду де визначене місце проживання дитини;
  • Будинкову книгу (у разі здійснення реєстрації за адресою приватної садиби).

УВАГА!

Законодавцем надана можливість реєстрації місця проживання дитини через

  • органи державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС)
  • органи соціального захисту населення (УПСЗН) під час звернення за призначенням допомоги при народженні дитини
  • посадових осіб виконавців послуг з управління (утримання) багатоквартирного будинку (гуртожитку), а саме: управителя багатоквартирного будинку, житлово-будівельного кооперативу, ОСББ, ПП, ТОВ та ін..

Використовуйте свій час раціонально!


/Files/images/вцввц.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 500

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Ліцей № 26 міста Житомира

Адреса закладу: м. Житомир, проспект Миру 59
Контактний номер: 0412-416-400
E-mail ZOSH_26@ukr.net

© "Ліцей №26 міста Житомира", 2011-2024.

Всі права захищені. Повне або часткове відтворення або розмноження будь-яким способом матеріалів, розміщених на сайті дозволяється тільки із зазначенням авторства і наявного та активного гіперпосилання на сайт http://school26.edukit.zt.ua

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!